Laptopakkumulatorok.hu

Laptop akkumulátorokkal kapcsolatos hasznos információk, tanácsok

Egyéb

Samsung laptop újdonságok

A Samsung évről-évre egyre több újdonságot mutat be. Már tavaly bejelentették, hogy idén érkeznek a QLED kijelzős termékek, de telefonokkal és tabletekkel is bővítették a repertoárjukat. A Samsung tehát egyáltalán nem tétlenkedik, folyamatosan megújul, amely az eladásoknak is jót tesz. A vállalat lépést tart a modern technológiával, hiszen szinte mindig az elsők között hozza ki azokat az eszközöket, amelyeket a legújabb fejlesztésekkel dobnak piacra.

Ebből a cikkből kiderül, hogy milyen laptopos újdonságokkal rukkolt elő a Samsung.

Samsung laptop újdonságok 2020-ban

A már említett QLED kijelzős darabok között megtalálható a Galaxy Book Flex, amely egy átalakítható laptop. A szintén a Galaxy Book-hoz tartozó Ion fajta pedig kagylódizájnban részesült. Ez a két verzió lett az első olyan laptop, amelyekbe új, QLED-es kijelzők kerültek. Ez annyit jelent, hogy sokkal szélesebb színtartományban mozognak, mint az elődjeik, illetve a fogyasztásuk is sokkal kisebb, mint a gyártó korábbi termékeié. Az újdonságok 13,3 és 15,6 colos méretben kaphatóak, amelyek 1080p-s kijelzővel rendelkeznek, illetve tizedik-generációs Intel Core processzorral vásárolhatóak meg. A vezeték nélküli töltés pedig még egyszerűbbé teszi a munkát ezekkel a laptopokkal. Ráadásként az érintőpadon keresztül mobil vagy éppen fülhallgató is tölthetővé válik.

Laptop akkumulátor Samsunghoz

Ahhoz, hogy minél tovább és minél minőségibb munkát végezhessünk, figyelmet kell fordítani a laptop akkumulátorra a Samsung termékekhez is. A gyártó a legtöbb esetben hosszabb életciklusú termékeket készít, de egy idő után még így is szükségünk lehet plusz tartozékhoz. Az interneten több webshopban is kaphatóak akkumulátorok, ám húzós árai miatt nem mindenki számára elérhetőek. Nálunk többféle változatban, kedvező áron szerezhetőek be kellékek Samsung laptophoz. Egy minőségi akkumulátor megkönnyítheti a távoli munkát, hiszen nyugodtan végezhetjük a napi teendőinket anélkül, hogy a töltöttségi szint miatt kellene aggódnunk.

Miért jó egy plusz laptop akkumulátor Samsung termékhez?

Rengeteg olyan laptop van forgalomban, amelyen továbbra is cserélhető az akkumulátor. Éppen ezért jó, ha van nálunk egy plusz tartalék, hiszen ez sok esetben mentheti meg az napi munkánkat. Amennyiben sokat dolgozunk számítógépről otthonunktól távol, abban az esetben mindenképpen érdemes beruházni egy akkumulátorra.

Milyen laptop akkumulátort válasszak Samsunghoz?

Első körben nézzük meg, hogy milyen notebookkal rendelkezünk. Ezt követően kutassunk körbe a webshopon. Amennyiben nem találunk megfelelő terméket, abban az esetben érdemes felvenni velünk a kapcsolatot, megpróbálunk segíteni a kívánt eszköz megszerzésében.

Összegezve:

2020-ban több laptop újdonsággal is találkozhattunk. A Samsung sem feledkezett meg az érdeklődőkről, hiszen már tavaly bejelentették, hogy érkeznek az első QLED kijelzős gyártmányok. Laptop akkumulátor azonban ezekhez is szükséges, hiszen a mai világban egy minőségi eszköz nélkül szinte lehetetlen távolról dolgozni.

laptopakkumulator.eu

A laptopakkumulator.eu webáruházban kiváló minőségű utángyártott laptop akkumulátorok és laptop töltők között válogathatsz. Minden típusú laptophoz megtalálod a megfelelő akkumulátort és töltőt. A kiválasztáshoz segítséget is adunk. Bármilyen kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal! +3630 / 2931 140